Per què contractar un interiorista per la reforma del teu local?

 

Diuen que la primera impressió és la que compta, oi? Per això mateix, l'interiorisme és una eina molt potent i molt important per a tota classe de negocis amb local físic, per què és la manera més directe i fàcil d'arribar al client i de causar-li una bona impressió.

Avui en dia, vivim en un món molt competitiu on has de saber diferenciar-te de la competència i potenciar els trets diferencials de la teva empresa perquè no et passin al davant. L'interiorisme, encara que inicialment creguis que suposa una despesa afegida, en termes generals de l'obra t'acabarà sortint més rendible i econòmica, ja que la feina de l'interiorista és assessorar-te en tot moment, vetllar per la teva economia i evitar malgastar el teu temps i els teus diners.

Aquests són alguns avantatges que pot tenir comptar amb un interiorista per reformar el teu local:

  • Un interiorista és algú que sabrà escoltar-te, plasmar perfectament totes les idees que tens al cap i que s'adaptarà a les teves necessitats i al teu pressupost.

  • Un interiorista coneix el mercat de mobiliari i materials i per això t'oferirà els productes que en relació a qualitat-preu, s'adaptin millor al teu projecte.

 
 
IMG_0972.jpg
IMG_0837.jpg
 
 

  • La seva feina és acompanyar-te i resoldre els teus dubtes durant tot el procés: des de la idea inicial fins a l'execució de l'obra.

  • També garanteix que el resultat del disseny del projecte sigui original, actual, harmoniós i funcional i que persisteixi el pas dels anys.

La feina d'un interiorista no només és decorar cases, o locals, sinó que és tenir coneixements de disseny de mobiliari, d'objectes, de colors i de tota mena de solucions decoratives per solucionar problemes que es puguin plantejar en qualsevol espai. Han de tenir l'ull educat i saber visualitzar les solucions abans de fer-les realitat. Contractar un interiorista, no és un luxe, és una bona decisió.

INTERIORISTA TARRAGONA REFORMAS.jpg
 
Natàlia Soma