El retorn del terratzo

Ja fa cosa d’un any que aquesta tendència ha tornat a les nostres vides i no podia passar-la per alt.

El terratzo, el paviment que tots hem tingut en algun moment a casa dels nostres pares o avis, i que té els seus orígens a la Venècia del segle XV, torna en totes les seves formes possibles: revestiments de cuines i banys, papers pintats, figures decoratives, làmpades, teixits, etc.

21233235909_d33478171c_c.jpg
vase-terrazzo-bolia.jpg
planche-terrazzo-bolia.jpg

Un material que es caracteritza per la seva durabilitat i resistència, s’adapta igual de bé en interior com en exterior. La barreja de marbre, pedra natural i pigments, fan d’aquest material que cada peça sigui única, per això ens agrada tan aplicat en qualsevol mena de superfície.

cocina-con-encimera-y-alzapanos-de-terrazo-en-tonos-rosas_09c9d029_1333x2000.jpg
cf1ffccd0285cffd8796e42a526483b2.jpg
papier-peint-my-terrazza-eno-studio.jpg

Més enllà dels paviments de terratzo que es van fer tan populars als anys 70 i que tant es va substituir per parquet, avui en dia trobarem un terratzo renovat, que ens aportarà un estil fresc i desenfadat a qualsevol habitació de la casa, ja sigui donant-li tot el protagonisme o com a complement per atraure el focus d’atenció. Sigui com sigui, ens encanta que hagi tornat aquesta tendència!

Natàlia Soma