La casa post covid-19

Actualment, la nostra manera d'habitar les cases s'està adaptant a les noves necessitats i l'espai domèstic, tal com l'entenem ara, està canviant. Estem en època de canvis i com no podia ser d'una altra manera, això quedarà reflectit en les nostres llars. Aquests són alguns factors a tenir en compte que t'ajudaran a adaptar-te als nous temps.

Espais més oberts. Ja sigui per guanyar sensació d'amplitut o per afavorir una bona ventilació, els espais oberts seran encara més habituals a les nostres cases del que ja ho són ara. Com? Comunicant zones, com la cuina i el menjador, evitant grans mobles, deixant lliures les zones de pas i tenint pocs objectes a la vista.

REFORMA_INTEGRAL_NATALIA_SOMA_CASA_POST_COVID19.jpg

Mobles modulars i polivalents. A vegades no tenim el luxe de disposar d'un espai únicament per una sola activitat, així que els mobles modulars ens poden ajudar a fer que això no suposi un caos. Mobles fàcils de desplaçar i de reubicar segons el moment, ens poden facilitar les activitats del nostre dia a dia.

Zona exterior. Qui diu que la terrassa o el jardí són només per l'època d'estiu? Qualsevol dia de l'any és bo per sortir a prendre un aperitiu, gaudir del sol o omplir-se d'energia. Per això, escull els mobles en proporció a l'espai que tinguis, que siguin resistents al sol i la pluja, col·loca plantes a les zones perimetrals i guarda algun racó per emmagatzemar coixins i tot el que necessitis tenir a mà.

Espai pel teletreball. Cada vegada serà més habitual treballar des de casa, per això, destina un racó que tingui llum natural per posar un escriptori. Si no tens més remei que posar-lo al menjador, escull un tipus de mobiliari que vagi en concordança amb la resta de decoració i així quedarà perfectament integrat, creant un ambient agradable i inspirador que t'ajudi a concentrar-te.

Natàlia Soma